Adverteren

Je website promoten? Onder de aandacht komen van veel mensen? Weermeisje biedt verschillende mogelijkheden van adverteren, zowel op de website als op de Facebookpagina. Uiteraard is ook een combinatie mogelijk.

Adverteren op Facebook

De kracht van het adverteren zit vooral in de combinatie met de Facebookpagina. Dagelijks ontvangen veel mensen het Weermeisje weerbericht via de Facebookpagina. Het bereik is soms meer dan 100.000 personen! Ik raad u dan ook graag aan om in combinatie met de Facebookpagina te adverteren.

Voorbeeld bericht van Facebook (inclusief bereik)

Adverteren

Samenwerking

Een goede samenwerking is de basis van het adverteren. Er moet een klik zijn tussen de adverteerder en de publisher. Pas dan kan het succesvol zijn. Daarom kijkt Weermeisje altijd kritisch naar de adverteerder en de advertentie.

Het juiste moment

Timing is erg belangrijk als het gaat om promotie. Een airco verkoopt tijdens slecht weer veel minder goed dan een paraplu. Weermeisje geeft graag advies over het juiste moment van promoten. Dit kan het verschil maken tussen 10 aankopen of 100 aankopen!

Mogelijkheden adverteren

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met mij op. U ontvangt dan zo snel mogelijk meer informatie over de mogelijkheden en een prijsindicatie.

[contact-form-7 id=”729″ title=”Adverteren”]


Meld je aan voor mijn nieuwsbrief


Top