Website Weermeisje online

Na een paar maanden van voorbereiding is het dan eindelijk zover: de lancering van mijn website! Vanaf nu kunnen jullie mijn weerberichten, weerkaartjes en verwachtingen ook via deze website volgen.

Bekend via Facebook

Wellicht ben je mij weleens tegengekomen op Facebook: sinds de zomer van 2012 ben ik actief met de Facebookpagina Weermeisje. De afgelopen jaren is deze Facebookpagina flink gegroeid: inmiddels ontvangen 12.000 fans dagelijks mijn weerbericht. Door het groeiende aantal fans heb ik besloten om deze website te lanceren. Net zoals op de Facebookpagina zal ik jullie via mijn website persoonlijk op de hoogte houden van het actuele weer.

Weermeisje

Nieuwsbrief

Wil je belangrijke weerberichten niet missen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief. Je ontvangt dan het actuele weernieuws in je mailbox.

Kijk gerust eens rond op mijn website!


Top