Weekend weer: warm en zaterdag veel zon

Het weer ziet er goed uit de komende dagen! Het zonnetje is terug en de temperatuur stijgt. Zaterdag lijkt de warmste dag van de week te worden, lokaal kan het dan 28 graden worden!

Weer op zaterdag

Zaterdag wordt niet alleen de warmste dag maar ook de dag met de meeste zonuren. De kans op een bui is erg klein. Met een zuidoostelijke wind loopt de temperatuur op van 23 graden in het noordwesten tot 28 graden in het zuidwesten. Ook elders is het zomers warm. Zaterdagavond kunnen we nog lang genieten van de warmte: aan het einde van de avond zal het nog steeds gemiddeld 17 graden zijn.

Weekend weer

Weer op zondag

Het weer op zondag is nog onzeker: er komt een storing opzetten vanuit het zuidwesten die zorgt voor meer bewolking en een paar (onweers)buien. Volgens de laatste verwachting lijkt de storing iets later te komen waardoor de temperatuur op veel plaatsen alsnog de zomerse 25 graden kan bereiken.


Boots up to 50 percent 170815 - 230815 BENL 336x280

Vervolg: dipje en later weer warm

De kans is groot dat we maandag en dinsdag even wat minder mooi weer hebben met vooral op maandag behoorlijk wat wind. Toch verwacht ik dat de tweede helft van volgende week opnieuw mooi gaat worden. Bekijk mijn weersverwachting voor de actuele ontwikkelingen.

Tags: ,
Top